Beşiktaş Erteleme Maçında Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 Yendi

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftada hava şartları nedeniyle oynanamayan  erteleme maçında Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yenerek, şampiyonluk yarışında çok önemli bir galibiyete imza attı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken, müsabakanın 74. dakikasında kazanılan serbest vuruşu gole çeviren Jose Sosa, takımını 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin kalan bölümünde skorda bir değişiklik olmadı ve Beşiktaş 3 puanı tek golle almayı başardı.

Siyah-beyazlılar, alınan bu galibiyetle puanını 48'e yükseltti ve maç eksiğine karşın lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 1'e indirdi. Beşiktaş'ın, 19. haftada Trabzonspor ile deplasmanda yapacağı maç, kar yağışı sebebiyle ertelenmiş ve 15 Mart oynanacağı duyurulmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.