Öne Çıkanlar türkiye fenerbahçe diyarbakır terörist boyner TOGG Hudut bbp mühimmat abd Kuşadası Belediyesi zam

Beşiktaş, Yunanistan'dan Avantajlı Dönüyor

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Beşiktaş deplasmanda Olympiakos ile 1-1 berabere kalarak avantaj sağladı.

36. dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Ani gelişen Olympiakos atağında sağ kanattan yapılan ortada ceza sahasına doğru hareketlenen Cambiasso düzgün bi kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi. 1-0

İlk yarı Olympiakos'un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Beşiktaş ikinci yarıda beraberlik golü için yüklenmeye başladı. 50. dakikada Beşiktaş etkili geldi. Bu dakikada Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahasında yaşanan karambolde topla buluşan Talisca'nın dönerek yaptığı vuruş direğin hemen yanından dışarıya gitti.

53. dakikada temsilcimiz Beşiktaş aradığı golü buldu.Kaleci Leali'nin hatalı pasıyla topla buluşan Aboubakar, ceza sahası yayı içinden kendisine şut açısı yaratarak sağ ayağının içiyle topu kalecinin uzanamayacağı köşeye gönderdi ve skorda dengeyi sağladı. 1-1

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Olympiakos ile 1-1 berabere kalarak avantaj elde etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.