Öne Çıkanlar Hakkari AİLE Hadise deprem terör palandöken bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd başbakan binali yıldırım milli savunma bakanlığı Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Fatih Terim: “Türkiye’deki İki Hedeften Birinde Finali Yakaladık, İkincide De Uğraşıyoruz"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray'ın Evkur Yeni Malatyaspor’u 5-2 mağlup ederek adını Ziraat Türkiye Kupası Finaline yazdırdığı karşılaşmadan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Terim, "Finale kaldığımız için mutluyum. Galatasaray bir yerde kupa varsa orada favoridir. Orada olmalıdır da zaten. Dolayısıyla Türkiye’deki iki hedeften birinde finali yakaladık. İkincide de uğraşıyoruz." dedi. 

Fatih Terim açıklamasında şunları söyledi:

“Oyuncularımı tebrik ediyorum, iyi oynadılar. İsteyerek ve inanarak da maçı kazandılar. Finale gidiyoruz, bence önemli bir galibiyet. Hem iyi oynadık hem de maçın başından sonuna kadar oyunu kontrol ettik. İstediğimiz gibi hareket ettik. Finale kaldığımız için mutluyum. Galatasaray bir yerde kupa varsa orada favoridir. Orada olmalıdır da zaten. Dolayısıyla Türkiye’deki iki hedeften birinde finali yakaladık. İkincide de uğraşıyoruz. Akhisarspor ile güzel bir final oynayacağız. Oyuncularımı kutluyorum, kupalara layıksın sen Galatasaray diyerek de herkese iyi geceler diliyorum.

Marcao’nun durumu yarın çok daha net olacak. MR sonrası yapılacak tetkiklerde ne olacağını göreceğiz ancak Türkiye’ye geldiğinden beri bildiğimiz ve gördüğümüz kadarıyla değişik bir bünyesi var. Yürekli de bir oyuncu. En kısa süre hangisiyse ona yetiştirmeye çalışacağız.

Galatasaray’ın oynadığı bir oyun anlayışı var. Galatasaray’ın sahada yaptığı işler var. Bazı golleri çoğu yerde ders olarak da anlatılabilir. Sonunda da inanmış gruba söylenecek bazı sözler var, onun adı da motivasyon. Öyle çok basit değil. Bunların hepsini topladığımızda ortaya iyi şeyler çıkıyor. Umarım son altı finalimizi de iyi şekilde tamamlarız.” açıklamasında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.