Fenerbahçe Çeyrek Final Serisinde 1-0 Öne Geçti

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Euroleague Çeyrek Final serisinin ilk maçında Macaristan’ın Sopron Basket takımını deplasmanda 60-55 mağlup etti.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı maça üç sayılık atış ile başladı. Rakip bu üç sayılık atışa çabuk cevap versede Ana Dabovic ve Sottana’nın yakaladığı 10-0’lık seriyle ilk çeyreği rakibi karşısında 22-13 önde tamamladı.

İkinci çeyreğin ilk dakikalarında her iki takım da skor üretmekte güçlük çekerken Anastasiya Verameyenka’nın turnikesiyle takımımız farkı çift hanelere çıkardı. 15. dakikadan sonra  Sopron, Crvendakic ve Turner’la farkı eritse de soyunma odasına temsilcimiz Fenerbahçe 34-28 önde gitti.

 Üçüncü çeyreğe Milovanovic ve Crvendakic’le hızlı başlayan Sopron, farkı 2 sayıya indirdi (32-34). Fenerbahçe Verameyenka’nın şutlarıyla farkı yeniden 6 sayıya çıkardı. Son çeyreğe de temsilcimiz 51-46 önde girdi.

Final periyotuna Aerial Powers ve Sottana’nın basketleriyle iyi başlayan takımımız son 5 dakikalık bölüme girilirken farkı yeniden çift hanelere çıkardı (48-58). Macaristan temsilcisi Turner, Milovanovic ve Crvendakic’le potamızda etkili olsada Fenerbahçe karşılaşmadan 60-55 galip ayrıldı. Çeyrek final serisinde de 1-0 öne geçti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.