Öne Çıkanlar 26 Nisan 2024 Cuma Gündemi Kieran Lynn Rahha Etimesgut Satı Kadın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bağımsız Türkiye Partisi yerel seçim adayları TBMM Başkanı Kurtulmuş Migren ağrısının özelliği Yüksel Uzel 23 Aralık 2023 Gündem Özeti Sport Center 1 Womens Club Yüz felci nasıl olur koroner arter hastalarında en uygun tedavi

Filenin Efeleri, FIVB Challenger Kupası’nda 4. Oldu

Slovenya’nın ev sahipliğinde Ljubljana şehrinde organize edilen 2019 FIVB Challenger Kupası’nda mücadele eden A Erkek Milli Takımımız, üçüncülük karşılaşmasında Belarus'a 3-1 mağlup olarak turnuvayı 4. sırada tamamladı. 

Millilerimiz, Stožice Spor Salonu’nda oynanan mücadelede rakibine 20-25, 25-20, 16-25 ve 20-25‘lik setlerle 1-3 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Filenin Efeleri, ilk kez katıldığı Challenger Kupası’nı 4. sırada tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
BelarusSlovenya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.