Öne Çıkanlar tsk galatasaray sakarya istanbul Gara ihracat imf iran azerbaycan TOGG AB nato

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'ndaki rakibi FK Žalgiris Vilnius Oldu

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndaki rakibi, Litvanya ekibi Zalgiris Vilnius oldu. Galatasaray ve Zalgiris arasındaki eleme turunun ilk ayağı 25/26 Temmuz’da, rövanş ise 1/2 Ağustos’ta oynanacak.

Mart ayının başında başlayan Litvanya A Ligi’nde 22 maç oynayan Zalgiris 15 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi ile 2. sırada bulunuyor. 

2022-23 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde 1. Ön Eleme Turu’na kadar giden ve Konferans Ligi’ne kalan Litvanya temsilcisi, Slovan Bratislave, Basel ve Pyunik gibi ekiplerin bulunduğu gruptan çıkamamıştı. 

Maçlarının 5 bin 500 kapasiteli LFF Stadyumu’nda oynayan Zalgiris’te 17 maçta 14 golü bulunan Mathias Kehinde, en skorer oyuncuları olarak dikkat çekiyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.