Öne Çıkanlar Yüz felci nasıl olur Petkim Star Rafineriye ortak mı oluyor? selda bağcan haberleri çello Meclis eski Başkanı Bülent Arınç Taklacı Hollanda Temyiz Mahkemesi 8 Arttı Cem Fındıkoğlu Şenol Somuncu Doç. Dr. Çağatay Öztürk 20 haziran 2016 gündem özetleri

İspanya-Türkiye Maçının Hakemi Belli Oldu

A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) D Grubu'nda ikinci maçını 17 Haziran Cuma günü İspanya ile oynayacak. Türkiye'nin İspanya ile oynayacağı karşılaşmasının hakemi belli oldu. İspanya - Türkiye karşılaşmasını , Sırp hakem Milorad Mazic yönetecek.
Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Nice Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak maçta düdük çalacak Mazic'in yardımcılıklarını, vatandaşları Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic'in yapacağı belirtildi.

Sırbistan'dan Danilo Grujic ve Nenad Djokic'in ilave yardımcı hakemliğini üstleneceği maçın dördüncü hakeminin, Belarus Futbol Federasyonundan Aleksei Kulbakov olacağı kaydedildi.

43 yaşındaki sırp hakem , Euro 2016'da E grubunda İrlanda Cumhuriyeti ile İsveç arasında oynanan ve 1-1 berabere biten karşılaşmada da düdük çalmıştı.Sırp hakem Mazic, 2014 Dünya Kupası'nda Arjantin-İran ile Almanya-Portekiz maçlarını yönetmiş ve verdiği kararlarla büyük eleştiri toplarken, turnuvanın en kötü hakemi seçilmişti. A milli takımımızın sırp hakeme çok dikkat etmesi gerekiyor.  
Sırh hakem ayrıca Fenerbahçe'nin Benfica ile oynadığı karşılaşmayı yönetmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.