Osman Aşkın Bak Türkiye Şampiyonası’nı İzledi

Antalya’da düzenlenen Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası’nı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yerinde takip etti. Bak, “Geleceğin Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonları bu salonlardan çıkacak. Şampiyonaya katılan sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Şampiyonaların önemini anlatan Bak, "Geleceğin Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonları bu salonlardan çıkacak. Bakın Dünya şampiyonu taekwondocumuz Zeliha Ağrıs aramızda. Sizlerin de şampiyon sporcular olabilmeniz için desteklerimize kesintisiz devam edeceğiz. Şampiyonaya katılan hakemlerimize, antrenörlerimize ve sporcu kardeşlerimize başarılar diliyor, onlara destek olup spora yönlendiren kıymetli ailelerine yürekten teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Antalya'da 72 farklı şehirden yaklaşık 2400 sporcunun katıldığı Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası'nda Bak’ı, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Öte yandan Gençlik Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ile Kredi ve Yurtlar Antalya İl Müdürü Sabri Ak da katılım gösterdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.