Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak abd

Pele'nin Eşyaları Müzayedede Satışa Sunulacak

Brezilya’nın ve Dünya’nın efsane futbolcusu Pele'nin kariyeri boyunca sahip olduğu yaklaşık 2 bin adet kişisel eşya, 7-9 Haziran'da Londra'da düzenlenecek müzayedede satışa sunulacak.

Dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Brezilyalı futbolcu efsane Pele'nin futbol kariyeri boyunca sahip olduğu birçok kişisel eşya, İngiltere'de açık artırmaya sunulacak.

75 yaşındaki Pele'nin, Santos, New York Cosmos ve Brezilya Milli Takımı'nda forma giydiği yıllarda elde ettiği yaklaşık 2 bin adet kişisel eşyanın 7-9 Haziran’da müzayedeye çıkarılacağı belirtildi.

7-9 Haziran tarihlerinde Londra’da düzenlenecek açık artırmada, Pele'nin forma, top, krampon, kupa, yüzük, rozet ve madalyalardan oluşan koleksiyonu yer alacak.

Rekorlarla dolu 21 yıllık futbol kariyerinde üç Dünya Kupası kazanan tek futbolcu olma unvanını da elinde bulunduran Pele'nin müzayedesinden elde edilecek gelirin bir kısmı, Brezilya'daki bir çocuk hastanesine bağışlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.