Öne Çıkanlar abd Pandemi gündem başlıkları bugünün gündemi ırak cumhurbaşkanı erdoğan AİLE gündem özeti Prof. Dr. Nevzat Tarhan sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kudüs

Pepe’de Sona Doğru

Günlerdir konuşulan Pepe transferinde son adım atıldı. Beşiktaş yönetiminin oyuncuyla görüşmek için Portekiz’e gitmesinden sonra, oyuncu ile anlaşmaya varıldığı duyuldu. Dünya yıldızı başarılı stoperin İstanbul’a gelmesi ve resmi açıklama yapılması bekleniyor.

Real Madrid'in defans oyuncusu Pepe'ye (Kepler Laveran Lima Ferreira) yıllık 4 milyon Euro’dan 2 yıllık sözleşme teklifinde bulunuldu ve prensipte anlaşma sağlandı.

Pepe transferinde taraftarın merakla beklentisi sürerken, Vodafone Park resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım dikkat çekti. Paylaşımda,"PEs etmiyoruz, PEnçeliyoruz! Nöbetteyiz" ifadesi kullanıldı.

Bu sabah Beşiktaş’ın sol açık mevkiinde oynayan Ryan Babel’in İnstagram hesabından yaptığı Pepe paylaşımı da taraftarları heyecanlandırmıştı. Babel, kararın kesinleşmemesi üzerine paylaşımını kaldırmıştı.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.