Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan abd bugünün gündemi gündem özeti AİLE gündem başlıkları ırak Pandemi galatasaray suriye vakıfbank İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

QNB ve Trabzonspor Arasında Sponsorluk Anlaşması

Orta Doğu ve Afrika’nın önde gelen finansal kuruluşlarından QNB ile Türkiye’nin en önemli spor kulüplerinden biri olan Trabzonspor arasında Ana Sponsorluk anlaşması imzalandı.
 
İstanbul Raffles Hotel’de Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve QNB Grup İletişim Genel Müdürü Yousef Darwish’in katılımıyla imzalanan anlaşmaya göre, QNB üç yıl süre ile Trabzonspor’un forma göğüs kısmında yer alacak, ayrıca reklam görünürlüğü, halkla ilişkiler ve sosyal medya hakları ile dijital haklar elde edecek.
 
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta anlaşmaya ilişkin olarak şunları kaydetti:
 
“Trabzonspor yeni seçilen yönetim kurulu, profesyonel yönetim anlayışı, yeni oluşturulan teknik ekibi ve oyuncu kadrosu ile büyük başarılara yelken açmaya hazırlanıyor. Başarıya giden bu uzun yolculukta yolumuza QNB gibi saygın bir kuruluş ile çıkmaktan büyük gurur ve sevinç duyuyoruz. Bu yıl Trabzonspor’un 50. yılını kutlayacağız, hedefimiz Süper Lig şampiyonluğudur. QNB’ye de bu heyecanımızı bizimle paylaştığı ve yanımızda olup desteklediği için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 
Anlaşmayla ilgili olarak QNB Grup İletişim Genel Müdürü Yousef Darwish, “Spor sektörü, grubumuz için Kurumsal Sosyal Sorumluluk alanında önem verdiğimiz, ayrıca marka stratejimiz içerisinde de tercih ettiğimiz iletişim kanallarından bir tanesi. Bu sebeple, Finansbank satın alması ile birlikte faaliyet göstereceğimiz Türkiye pazarında Trabzonspor sponsorluğumuzu doğru zamanda atılmış bir adım olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.
Yousef Darwish sözlerini  “Trabzonspor ile güçlerimizi birleştirmemizin nedeni Türkiye’nin en köklü, geçmişi başarılarla dolu, geleceğe büyük bir heyecanla bakan, geniş bir taraftar bazına sahip olan seçkin kulüplerinden bir tanesi olmasıdır. Fransız futbol kulübü Paris Saint Germain, Endonezya Ligi ve birçok uluslararası turnuvanın sponsorluğunu üstlenen QNB için bu anlaşma yabancı olmadığımız bir iletişim alanı” diyerek sürdürdü.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.