Öne Çıkanlar Hakkari AİLE Hadise deprem terör palandöken bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd başbakan binali yıldırım milli savunma bakanlığı Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Şampiyon Fenerbahçe: 94-98

Derbi öncesi seride Fenerbahçe’nin  3-0 üstünlüğü bulunuyordu. 3.  maçı kazanması halinde şampiyonluğunu ilan etmeyi bekleyen Fenerbahçe bu maçı galibiyetle bitirdi ve seriyi kapattı. Fenerbahçe bu galibiyetle üst üste ikinci, toplamda da 8. Şampiyonluğunu ilan etti.

4. çeyrekte 14 sayı geriye düşen ve 1.5 dakikada 10-0’lık seri yakalayan Fenerbahçe, maçı uzatmaya götürdü. (84-84) Uzatmalarda oyunu kontrolünü eline alan Obradovic'in öğrencileri maçı 94-98 kazandı ve sezonu 3 kupayla tamamladı.


                                                                                         
 
Seyircisiz Oynanan Maçta Zafer  Fenerbahçe’nin: 94-98


Seride 4-0’lık üstünlük kuran Fenerbahçe ilk maçta 6 farkla,  ikinci maçta 9, üçüncü maçta 6  ve dördüncü maçında 4 farkla  ( 75-69, 83-74, 86-80, 98-94) bu sezonu da şampiyonlukla kapattı.  Üçüncü maçta atılan ses bombaları ve küfürlü tezahüratlar nedeniyle seyircisiz oynama cezası alan Beşiktaş, kıyasıya mücadelede Eurolig Şampiyonu Fenerbahçe’ye karşı  94-98’lik skorla mağlup oldu.  

MVP Ödülü Bogdan Bogdanovic'in

Oyuncular seremoniye ‘şampiyon’ tişörtleriyle çıktılar. Madalyalarını ve kupayı TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun elinden alan Fenerbahçe, kupayla basın mensuplarına poz verdi. MVP ödülünü ise Bogdan Bogdanovic aldı.  

Ozan Balaban: "Başkanımıza ve Taraftarlarımıza Teşekkürler"

Fenerbahçe Asbaşkanlarından Ozan Balaban'ın açıklaması Fenerbahçe resmi internet sitesinde yayınlandı. Açıklamada taraftara ve başkana teşekkürlerini ileten ve maçı salonda takip eden Balaban Beşiktaş'ı da tebrik etti.








 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.