Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak abd

Şenol Güneş: “Sanki Biri Tezgah Mı Hazırlıyor?”

İki yıldır üst üste Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş’a şampiyonluğu kazandıran Teknik Direktör Şenol Güneş, Nevzat Demir Tesisleri’nde basın açıklaması yaptı. Güneş, Marcelo haberleriyle ilgili olarak, “Söylüyorum manşet olsun. Sanki biri tezgah mı hazırlıyor? Koyun satıp almıyoruz. Marcelo’yu Lyon alacaksa versin parayı, istenen parayı verirlerse biter bu, Lacazette, Tolisso’nun gideceğini herkes biliyor” dedi.

“Pepe Saygıyı Hak Ediyor,Karakteriyle İlgili Olumlu Bilgiler Aldım,Bazı Kötü Görüntüleri Var Ama Son 6 Yıldır Olumsuz Bir Şey Yok”

GökhanTöre’nin sakatlığının ardından kanat ihtiyacı olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Gökhan Töre sakatlanınca kanat da lazım oldu, 2 isim şart. Tüm takımlara sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Bu sene transferlerle yarışa ortak olmak isteyenler olacak. Bu sezon zor bir yarış olacak. Tüm rakipleri önemsiyoruz. Onlar olmazsa, bizim anlamımız olmaz. Biz olmasak onların anlamı olmaz. Farklı, beğeni kazanan, saygı duyulan futbol oynayarak, rakiplerin de beğeneceği futbolu sahaya yansıtmak istiyoruz. Pepe geldi ama şu anda idmanda yok. Quaresma da yok. İspanya kampına gelecekler, dinlenmeleri de lazım. Pepe saygıyı hak ediyor. Karakteriyle ilgili olumlu bilgiler aldım. Bazı kötü görüntüleri var ama son 6 yıldır olumsuz bir şey yok. Pepe’nin üst üste maçları oldu. Çalışması kadar dinlenmeye de ihtiyacı var. Geliş tarihi geç olacak. Pepe tecrübesiyle, yeteneğiyle, liderlik vasfıyla bize katkı yapacak.” ifadelerini kullandı.

“Gökhan İnler Benimle Konuşmadı”

Tecrübeli orta saha oyuncusu Gökhan İnler’in sözleşmesini yönetimle karşılıklı feshetmesiyle ilgili gelen soruya Güneş, “Gökhan İnler entellektüel, vizyonu olan bir oyuncu. Neden ayrıldığını bilmiyorum, oynama şansından sanırım. Gökhan İnler benimle değil yönetimle konuştu. Şans gelirse vereceğimi söylemiştim. Daha hazırlık dönemindeyiz” cevabını verdi.

“Talisca Yanlış Yaptı”

Talisca’nın annesinin rahatsızlığı nedeniyle idmanlara katılmamasıyla ilgili olarak konuşan Güneş, “Talisca yanlış yaptı, mesleğine saygısızlık yaptı. Giderken izin istedi, annesinin rahatsız olduğunu söyledi bilmiyoruz. Talisca erken de gitti, idman eksikliği olacak, ne kadar çalışırsa çalışsın takım gibi olmayacak. Genç ama eksiği çok. Talisca için olumsuz konuşmak yerine nasıl çözeriz diye düşünmemiz lazım. Çalışmayan oyuncunun oynama şansı da az olur. Talisca’ya ceza olacak ama bu cezayı takıma vermek istemiyoruz. Sosa durumu farklı, o bizim oyuncumuzdu” dedi.

“Bu Yılda Hedefimiz Şampiyonluk Olacak”

Beşiktaş’ın Vefa sezonu olarak adlandırdığı 2017-18 İlhan Cavcav sezonu için hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydeden Güneş, "Yeni sezonun hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu yıl da hedefimiz şampiyonluk olacaktır. Beşiktaş'ın takım kadrosu olarak en iyi futbolu oynayan ekip olmasını istiyoruz.Şahane bir takımımız, karakterli ve yetenekli oyuncularımız var. Zorluklarımız ve sıkıntılarımız da var.Çekim gücü olmak, farklı futbol oynamak, beğeni ve saygı kazanmak, rakiplerimizi güzel futbol ile yenmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak Beşiktaş için iyi bir sonuçtur; final oynamak, şampiyon olmak tüm kulüpler için zor” şeklinde konuştu.

Ayrıca Tamer Tuna’yla ilgili olarak konuşan Güneş, “Tamer Tuna'nın hizmetleri oldu, kendisine teşekkür ediyoruz. Tercihine saygı duyuyorum. Başarılar diliyorum” dedi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.