Öne Çıkanlar gündem özeti Covid19 imf mhp Deeperise Dr. Mahmut Alan Kaya Eİmza nedir Sinan Yusufoğlu Elektrikli araçlar Kadın Hastalıkları Abdurrahman Önerin Aydede Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

Süleyman Seba Kabri Başında Anıldı

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı ve Türk futbolunun beyefendisi Süleyman Seba, vefatının 2. yıl dönümünde Feriköy'deki kabri başında anıldı. 
Seba için düzenlenen anma törenine Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, genel sekreter Ahmet Ürkmezgil, yöneticiler Berk Hacıgüzeller, Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Candaş Tolga Işık, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Erdal Karacan'ın yanı sıra divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz, siyah-beyazlıların eski futbolcuları Ulvi Güveneroğlu, Gökhan Keskin ve Samet Aybaba ile alt yapı sporcuları ve çok sayıda taraftar katıldı.
Turkcell Süper Kupa maçı için takımla birlikte Konya'da bulunan kulüp başkanı Fikret Orman ise törene çelenk gönderdi. 

Seba'yı kabri başında dualarla anan Beşiktaşlılar, daha sonra Galatasaray Kulübünün kurucusu ve ilk başkanı Ali Sami Yen'in de aynı mezarlıktaki kabrine ziyarette bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.