Öne Çıkanlar tsk galatasaray istanbul sakarya imf Gara ihracat azerbaycan iran AB nato ak parti

Süper Lig'de Bir Ayrılık Daha

Geçtiğimiz günlerde süper lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor ve Trabzonspor'un teknik direktör ile yollarını ayırmasından sonra  bir ayrılıkta Hes Kablo Kayserispor'da yaşandı. Hes Kablo Kayserispor' teknik direktörlüğünü yapan Bayram Bektaş ile yollar ayrıldı.

"Bayram Bektaş ile yollar ayrıldı"

Dün akşam oynanan Çaykur Rizespor deplasmanından yenik olarak dönen Hes Kablo Kayserispor önemli bir toplantı yapıldı. Çaykur Rizespor mağlubiyeti sonrası kulüp tesislerinde Başkan Berna Gözbaşı, sportif direktör Bülent Bölükbaşı ve teknik direktör Bayram Bektaş bir araya geldi. Bu toplantının sonunda teknik direktör Bayram Bektaş ile karşılıklı olarak yollar ayrıldı.

Yolların ayrılmasını sosyal medyadan duyuran Hes Kablo Kayserispor'un paylaşımında:

"Çaykur Rizespor karşılaşması sonrası Teknik Direktörümüz Bayram Bektaş ve ekibiyle yollarımızı karşılıklı anlaşarak ayırma kararı vermiş bulunmaktayız. Bayram Bektaş ve ekibine takımımıza hizmetleri, emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz." ifadeleri yer buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.