Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company

Terim: "Henüz Son Düdük Çalmadı"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "İstemediğimiz bir sonuç oldu. Bu sonucun altından Galatasaray kalkabilir. Henüz son düdük çalmadı, son düdükten sonra kazanamazsak tebrik ederiz." dedi. 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-0'lık Alanyaspor yenilgisinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.  Kadrodaki rotasyonun, kupanın ciddiye alınmadığı şeklinde bir algı yaratmaması gerektiğini dile getiren Terim, son düdüğe kadar turun peşinden takım olarak koşacaklarını vurguladı.

Teknik direktör  Fatih Terim'in maçı sonu yaptığı açıklamalar ise şu şekilde:

"Kupaya önem vermiyoruz diye bir şey yok. Kupayı önemsiyoruz. Galatasaray bir kupa varsa onu almak ister, bu hedefi de çok önemli bir yere koyar. Rotasyon bizim için zaruri idi. Devre arası Martin, gripten dolayı oynayamayacağım dedi. Sonuç olarak bunun ikinci maçı var. Birinci ayakta rakibi tebrik ederiz, kazandılar. Oynayacağız ve deneyeceğiz. Henüz bitmedi."

"Ben 7-8 oyuncuyu rotyasyon yaptığım vakit bu kupayı önemsemediğimiz sonucu çıkmasın. Gol yediğimiz 20. dakikaya kadar kalemizde bir pozisyon görmedik. Direkten dönen topumuz var. Diğer golü de ikinci toptan yedik ve mağlup olduk. Bazı arkadaşlarımız görmüş olduk. Hangi oyuncu ne kadar yardım edecek veya edebilir bunu görmüş olduk. İstemediğimiz bir sonuç oldu. Bu sonucun altından Galatasaray kalkabilir. Henüz son düdük çalmadı, son düdükten sonra kazanamazsak tebrik ederiz." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.