Öne Çıkanlar abd cumhurbaşkanı erdoğan çin bugünün gündemi pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan gündem özeti AİLE ırak Pandemi gündem başlıkları fetö

Trabzonspor Onazi'yi Renklerine Kattı

Trabzonspor Kulübü, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Lazio'nun orta alan oyuncusu Nijeryalı Ogenyi Eddy Onazi ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği, Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan
açıklamalarda , şu ifadelere yer verildi:
"Profesyonel futbolcu Ogenyi Eddy Onazi'nin, kulübümüze transferi konusunda oyuncu ve SS Lazio ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, SS Lazio Kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 3,5 milyon avro ödenecektir.
Profesyonel futbolcu Ogenyi Eddy Onazi ile 2019-20 futbol sezonu sonuna kadar (4 yıllık) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya, her bir futbol sezonu için 1 milyon avro garanti ücret ödenecektir." denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.