Öne Çıkanlar KPSS berat albayrak fenerbahçe Ercan Resulov Peugeot Motorcycles Pi Sonsuzluk filmi Bugün tespit edilen hasta sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Pietro Saletta 27 Ocak Gündemi Enis Berberoğlu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

"Türk Sporuna Hayırlı Olsun"

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray Stadyum Müzesi'nin resmi açılış törenine katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Bakan Bak açılışta bulunmaktan duyduğu mutlulluğu dile getirerek, "Bu müzenin oluşumunda emeği geçen tüm başkanlara, çalışanlara, dekorasyonundan planlamasına kadar bütün noktalarda görev yapan herkese teşekkür ediyorum. Spor birleştirici bir güç. Burada Galatasaray'ın Türk sporuna yaptığı hizmetler sergileniyor. Güzide rakipleriyle birlikte pek çok branştaki rekabeti ve tarihi sergileniyor. Aynı zamanda Türk sporunun da tarihi sergileniyor. 1905'te kurulan kulübümüz, başta futbol olmak üzere pek çok branşta Türk sporuna büyük hizmetler sağlamış bir kulübümüz. Yurt dışında stat içinde müzeleri görüyorsunuz. Böyle bir müzenin maçların oynandığı Türk Telekom Stadyumu'nda olması; gençlerin, çocukların Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu görmesi; turistlerin burayı ziyareti önemli... Diğer kulüplerimiz de bu çalışmalarını yürütüyorlar. Galatasaray, ortaya koyduğu başarılarla Türkiye'nin gururlarından bir tanesi. Olimpik branşlarda da önemli başarılar elde etmiştir. Bunun devamını diliyorum. Galatasaray camiasının önemli gününde sizlerle birlikte olduğu için mutluyum, Türk sporuna hayırlı olsun diyorum" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.