Öne Çıkanlar fenerbahçe Ercan Resulov Peugeot Motorcycles Bugün tespit edilen hasta sayısı enflasyon yunanistan kanser 2023 Spor Ödülleri Töreni EyeBrand 26 Nisan 2024 Cuma Gündemi Jeotermal Santral Şeytanla Bir Gecenin konusu ne

Türkiye - Peru: 3 - 0
20 Yaş Altı Bayan Voleybol Milli Takımımız, Peru Milli Takımı ile bugün yaptığı hazırlık maçından 25-17, 25-21 ve 25-16'lık setlerle 3-0 galip ayrıldı. Hazırlık maçında fazladan oynayan seti de Milli Takımımız 25-20 kazandı. 


 
FIVB U20 Bayanlar Dünya Voleybol Şampiyonası Finalleri için hazırlanan Milli Takımımız çalışmalarına, 28 Haziran Çarşamba gününe kadar, TVF Burhan Felek Voleybol Salonu'nda devam edecek. Kamp çalışmaları için 29 Haziran Perşembe günü İtalya’ya geçecek olan Ay-Yıldızlı ekibimiz, 30 Haziran - 3 Temmuz tarihleri arasında İtalya U20 Milli Takımı ile üç hazırlık karşılaşması yapacak. 
 
Milli Takımımız 4 Temmuz'da İstanbul’a dönecek. FIVB U20 Bayanlar Dünya Voleybol Şampiyonası Finalleri hazırlıklarını 10 Temmuz'a kadar İstanbul’da sürdürecek olan ve 11 Temmuz'da, finallerin oynanacağı Boca del Río Meksika'ya hareket edecek.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.