Öne Çıkanlar abd cumhurbaşkanı erdoğan çin chp pkk Koronavirüs bugünün gündemi terörist suriye tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan kılıçdaroğlu

Tweetlerin de Galibi Portekiz

Bir ay süren Avrupa Kupası boyunca toplam, 109 milyondan fazla tweet atıldı. Bunların 14.2 milyonu ise final maçında atıldı.Twitter'da da turnuvanın galibi Portekiz ve Ronaldo oldu.

Portekiz dün ilk defa Avrupa Şampiyonu olurken, final maçı sırasında 14.2 milyondan fazla tweet atıldı. Hakemin bitiş düdüğüyle birlikte oyuncular da Portekiz taraftarlarla birlikte kutlamalarını Twitter’da yaptı.

14.2 milyondan fazla tweet atılan final maçında ve #PORFRA iki ülke konuşmadı taraftarı tweetlemedi. Maç başladığı andan itibaren dünya çapında yoğun bir tweet trafiği yaşanıdı. Türkiyeli birçok futbolsever de maçla ilgili tweet attı.

Turnuvanın galibi Ronaldo

Atılan tweetlerde, dizinden sakatlanarak final maçının 24. dakikasında maçtan çıkmak zorunda kalan Cristiano Ronaldo final maçında hakkında en fazla tweet atılan oyuncu oldu.  Ronaldo’yu sırasıyla, Eder ve Dimitri Payet takip etti.

Bütün turnuva boyunca hakkında n çok tweet atılan isim yine Ronaldo oldu. Antoine Griezmann, Dimitri Payet, Ronaldo’nun en yakın takipçisi oldu.
Hakkında en çok tweet atılan takım turnuvanın galibi Portekiz olurken, diğer finalist Fransa ikinci, Almanya üçüncü oldu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.