UEFA Beşiktaş'ı Süper Lig'in Şampiyonu İlan Etti

UEFA internet sitesinde, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan girmesini beklediği takımları listeledi.. Oluşturulan bu listede Türk takımı olarak sadece Beşiktaş kendisine yer buldu.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan haberde, 2016-­2017 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasından yer almayı garantileyen, liglerinde elde ettiği sıralamaya göre doğrudan katılması ve play­off turundan girmesi beklenen takımlar listelendi.

 

TÜRKİYE'DEN BEŞİKTAŞ

İspanya'dan Atletico Madrid ile Barcelona, İngiltere'den ilk kez Leicester City, Almanya'dan Bayern Münih ile Borussia Dortmund, Fransa'dan Paris Saint­Germain ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi şimdiden garantileyen takımlar olurken UEFA'nın Şampiyonlar Ligi'ne kalmasını beklediği takımların listesinde ise Türkiye'nin tek takımlık kontenjanını Beşiktaş'a ayırdı..

 
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne grup aşaması ve play­off turundan katılması beklenen takımlar ise şu şekilde sıralandı.

 

İspanya: Real Madrid
İngiltere: Tottenham, Manchester City
Almanya: Bayer Leverkusen
İtalya: Juventus, Napoli
Portekiz: Benfica, Sporting Lizbon
Fransa: Monaco
Rusya: Rostov
Ukrayna: Dinamo Kiev
Hollanda: PSV Eindhoven
Belçika: Club Brugge
İsviçre: Basel
Türkiye: Beşiktaş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.