Öne Çıkanlar rusya abd terörist MSB Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Kuşadası Belediyesi hizmet bugünün gündem başlıkları AİLE mardin trt ekonomik güven endeksi

VakıfBank, Şampiyon Apoletiyle Dünya Şampiyonası'nda Sahne Alıyor

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, Çin'in Shaoxing şehrinde düzenlenen FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda üst üste üçüncü, toplamda da dördüncü kez dünyanın en büyüğü olmak için sahne alıyor. B Grubu'nda Novara (İtalya), Praia (Brezilya) ve Tianjin'le (Çin) mücadele edecek olan sarı-siyahlılar, ilk maçında Praia'yla yarın TSİ 09:00'da karşılaşacak.

Son iki sezonun dünya şampiyonu VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, Çin'in Shaoxing şehrinde düzenlenen FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda sahne alıyor. Son iki sezonunun şampiyonu apoletiyle Dünya Şampiyonası'nda yer alacak olan sarı-siyahlılar, B Grubu'nda Igor Gorgonzola Novara (italya) ve Dentil Praia Clube (Brezilya), Tianjin Bohai Bank Volleyball Club'le (Çin) mücadele edecek. VakıfBank, gruptaki ilk maçında Dentil Praia Clube'le yarın TSİ 09:00'da karşılaşacak.


Final 8 Aralık Pazar günü oynanacak

Sekiz takımın yer alacağı FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda A ve B gruplarında dörder ekip mücadele edecek. Gruplarda oynanacak üç maçın ardından ilk iki sırayı alan takımlar, adını yarı finale yazdıracak. 7 Aralık Cumartesi günü oynanacak yarı finallerin ardından 8 Aralık Pazar günkü final maçıyla dünyanın en büyüğü belli olacak.

VAKIFBANK'IN MAÇ PROGRAMI

TARİH MAÇ SAAT (TSİ)

YarınVakıfBank-Dentil Praia Clube09:00

5 Aralık PerşembeIgor Gorgonzola Novara-VakıfBank12:00

6 Aralık CumaTianjin Bohai Bank-VakıfBank15:00

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.