Öne Çıkanlar türkiye fenerbahçe diyarbakır terörist boyner Hudut bbp mühimmat abd TOGG Kuşadası Belediyesi Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı

Vincent Aboubakar, İstanbul’a Geldi

Beşiktaş, Porto'nun 24 yaşındaki Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.       

Beşiktaş Futbol A.Ş.’nin transfer görüşmelerine başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdiği Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar, havayoluyla İstanbul’a geldi.
Vincent Aboubakar’ı İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bir grup taraftar, sevgi tezahüratlarıyla karşıladı. Kamerunlu Aboubakar, Beşiktaş atkısıyla basın mensuplarına poz verdi. Aboubakar'ın kiralama bedelinin 2.5 Milyon Euro, alacağı yıllık ücretin ise 2 Milyon Euro olacağı iddia edildi.
Geçen sezon Porto'da 42 resmi maçta görev alan ve 18 gol atıp 3 de asist yapan Kamerunlu forvet, Portekiz temsilcisindeki ilk sezonunda ise sadece 10 maçta ilk 11'de sahaya çıkmasına rağmen, 8 kez fileleri havalandırıp 4 asist yapmıştı.
             

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.