Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan abd bugünün gündemi gündem özeti AİLE gündem başlıkları ırak Pandemi galatasaray suriye vakıfbank İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

104. Günde Avukat Görüşmesi Yarıda Kesildi

Sağlık durumları günler geçtikçe kötüye giden Gülmen ve Özakça’nın Avukatı Selçuk Kozağaçlı, dün sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaşımda bulunarak, “Bugün Nuriye ile avukat görüşünü yarıda kesmek zorunda kaldık. Nabzı çok düşük göğsünde sancı ve baskı var. Sesimizi yükseltelim geç olmadan” ifadelerini kullandı.

Kasım ayında Kanun Hükmünde Kararname ile mesleklerinden ihraç edilen Akademisyen Nuriye Gülmen ve Öğretmen Semih Özakça’nın açlık grevleri 105. Gününde cezaevinde devam ediyor.
 
Slogan attığı gerekçesiyle Gülmen’in ‘iletişim cezası’ almasından sonra, Özakça’da eşine verdiği bilgilerde Gülmen’in yürümekte zorluk çektiğini, kas yıkımı yaşadığını ve bacaklarının istemsiz yere hareket ettiğini iletti.





 

 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.