Öne Çıkanlar meb adana KPSS TOGG istanbul cumhurbaşkanı erdoğan haberleri Kanyon tesk genel başkanı bendevi palandöken gündem özeti gazi ayhan barut bendevi palandöken

16 Ağustos Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmeye göre, kuzeydoğu kesimleri ile Akdeniz'in parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçecek.

Sıcaklık Akdeniz bölgesinde 1 ila 3 derece azalırken, diğer yerlerde 2 ila 4 derece artacak.Rüzgarın ise Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Batı Karadeniz'in batısı, Kıyı Ege ile Doğu Akdeniz kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.
 
Bölgelerde Hava Durumu

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçecek Rüzgarın; kıyı kesimlerinde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

Batı Karadeniz: Az bulutlu, zamanla doğusunun parçalı ve yer yer çok bulutlu geçecek.

Orta ve Doğu Anadolu: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ordu çevreleri ile zamanla Giresun, Trabzon, ve Rize çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçecek.
 

Bazı İllerde Hava Durumu

Ankara:  Parçalı ve az bulutlu. (28)
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu. (31)
İzmir:  Az bulutlu ve açık. (33)
Adana:  Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (34)
Antalya:  Az bulutlu ve açık. (32)
Samsun:  Parçalı ve çok bulutlu. (28)
Erzurum:  Parçalı ve çok bulutlu. (29)
Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu. (39)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.