Öne Çıkanlar rusya abd terörist MSB bugünün gündem başlıkları AİLE mardin hizmet trt ekonomik güven endeksi Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Kuşadası Belediyesi

16 Şubat 2016 Salı Gündemi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI 

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı’nı, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Dairesi'ni ziyaret ediyor. (Saat: 14.30/16.00)

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Yemen Cumhurbaşkanı Mansur Hadi ile bir araya geliyor ve Cumhurbaşkanı Hadi ile çalışma yemeğine katılıyor. (Saat: 17.15)

 TBMM GENEL KURULU 

-Meclis'te, Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının görüşmelerine devam ediliyor. (Saat: 15.00)

-Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Suriye'deki gelişmeler konusunda Meclis'i bilgilendiriyor. (Saat: 15.30) 

GRUP TOPLANTILARI 

-MHP, AK Parti, HDP ve CHP grupları toplanıyor. Liderler gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. (Saat: 10.30/11.15/12.30/13.30) 

EŞ GENEL BAŞKAN YÜKSEKDAĞ'IN PROGRAMI 

-HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, HDP Grup Toplantı Salonu'nda, Van İşadamları Derneği heyeti ile görüşüyor. (Saat: 14.00)

KOMİSYONLAR TOPLANIYOR 

-TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bütçeleri görüşülüyor. (Saat: 10.00)

-TBMM Anayasa Mutabakat Komisyonu toplanıyor. (Saat: 15.00)

-TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu toplanıyor. (Saat: 15.15)

-TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’nda, İş Kanunu ile Türkiye İş Kurumu Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülüyor. (Saat: 15.30)

 TBMM'DE CENAZE TÖRENİ

-TBMM 16’ncı Dönem Konya, 20’nci Dönem Ankara Milletvekili Şaban Karataş için Meclis'te cenaze töreni düzenleniyor. (Saat: 11.00) 

SURİYE GELİŞMELERİ 

 -Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor. 

TÜİK 

TÜİK, Aralık ayı Kümes Hayvancılığı Üretimi verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00) 

TÜİK, Aralık ayı Süt ve Süt Ürünleri Üretimi verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

KISA VADELİ DIŞ BORÇ İSTATİSTİKLERİ 

Merkez Bankası, Aralık ayı Kısa Vadeli Dış Borç İstatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00)    

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.