Öne Çıkanlar Covid19 ANTALYA Entübe Sayısı Kovid19 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca istanbul COVID19 aşısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

24 Temmuz Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan değerlendirmelere göre, Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçecek.
 
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmazken, Güney Ege ve Batı Akdeniz'de mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek
 
Rüzgar ise, genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi, Ege kıyıları, Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun batısında kuvvetlice (30-50 km/saat) esecek.
 
Bölgelerde Hava Durumu
 
Marmara: Az bulutlu ve açık.
 
Ege: Az bulutlu ve açık.
 
Akdeniz: Az bulutlu ve açık, doğusu yer yer parçalı bulutlu.
 
İç Anadolu: Az bulutlu ve açık geçecek.
 
Batı Karadeniz: Parçalı  ve az bulutlu.
 
Orta Ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
 
Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu geçecek.
 
Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçecek.
 
Bazı İllerde Hava Durumu
 
İstanbul:  Az bulutlu ve açık (32)
 
Ankara: Az bulutlu ve açık (31)
 
İzmir: Az bulutlu ve açık (37)
 
Adana: Parçalı ve az bulutlu (36)
 
Antalya: Az bulutlu ve açık (38)
 
Samsun: Parçalı bulutlu (27)
 
Erzurum: Parçalı bulutlu (28) 

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık (39) 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.