Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan abd bugünün gündemi gündem özeti AİLE gündem başlıkları ırak Pandemi galatasaray suriye İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener vakıfbank

AFAD: Can Kaybı 3 Bin 381, Yaralı Sayısı 20 Bin 426

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, Pazarcık ve Elbistan merkezli 10 il'de hissedilen depremlerde 3 bin 381 kişinin hayatını kaybettiğini, 20 bin 426 kişinin yaralandığını açıkladı. 

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar yaptığı açıklamada; “Şu ana kadar toplam 285 artçı var. Vatandaşlarımızın hasarlı binalardan uzak durmasını rica ediyoruz. Şu ana kadar yaşamını yitirmiş olan vatandaşımızın sayısı, 3 bin 381, yaralı sayısı 20 bin 426, şu ana kadar yıkılmış olan bina sayısı 5 bin 775” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.