Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan haberleri terörist almanya diyarbakır PENÇEKİLİT Operasyonu Erdoğdu YKS Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ yunanistan afad Aşkın Bununla Ne İlgisi Var (Whats Love Got to Do with It)

Akademisyenlere Dündar, Gül ve Başkonsoloslardan Destek

"bu suça ortak olmayacağız" başlığı altındaki bildiriyi destekledikleri gerekçesiyle gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan akademisyenler Esra Mungan, Kıvanç

"Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan 1,5 yıldan 7,5'ar yıla kadar hapsi istenen akademisyenlerin duruşmasına katılmak ve destek olmak amacıyla kendi mahkemelerinin ertelenmesi kararından sonra akademisyenlere destek olmak için Can Dündar, Erdem Gül   mahkemeden ayrılmadılar.

Ayrıca, İsveç Başkonsolosu Jens Odlandeir, Almanya Büyükelçi temsilcisi Robert Dölger ve Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Petr Mares de adliyeye geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.