Öne Çıkanlar Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Koronavirüs euro TÜSAD Hakkari abd KPSS20212 Merkezi Yerleştirmeleri için tercihler Başladı mı KPSS20212 Merkezi Yerleştirmeleri için tercihler Başladı KPSS20211 ve Protein Almanın Önemi Su çiçeği aşısı Verem aşısı

Alternatif Bank ve İştiraklerinden Milli Dayanışma Kampanyası’na Destek

Alternatif Bank, iştirakleri Alternatif Yatırım ve Alternatif Lease ile birlikte bu zorlu dönemin üstesinden gelmek ve salgının ekonomik etkilerini azaltmaya katkı sağlamak için Cumhurbaşkanlığı öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 1,5 milyon TL bağışta bulundu.

Alternatif Bank'dan yapılan yazılı açıklamada; "Alternatif Bank, Koronavirüs salgınına karşı çalışanları ve müşterileri için ilk günden bu yana aldığı önlemlerin yanında, ülke olarak büyük bir dayanışma ruhuyla verilen mücadeleye destek olmak amacıyla önemli bir adım daha attı. Banka, iştirakleri Alternatif Yatırım ve Alternatif Lease ile birlikte bu zorlu dönemin üstesinden gelmek ve salgının ekonomik etkilerini azaltmaya katkı sağlamak için Cumhurbaşkanlığı öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 1,5 milyon TL bağışta bulundu." denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.