Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan abd bugünün gündemi gündem özeti AİLE gündem başlıkları ırak Pandemi galatasaray suriye çukurova belediye başkanı soner çetin vakıfbank

Ankara Üniversitesi Hastanesinde Silahlı Saldırı: 3 Ölü 1 Yaralı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin Cebeci Kampüsü'nde silahlı saldırı meydana geldi. Saldırıda 3 hastane personeli hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Olayın faili Enver Türkmen silahla yakalanırken, olayla ilgili geniş çaplı inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Ankara Valiliği, 3 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili açıklama yaparak, saat 10.40 sıralarında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Fizik Tedavi Bölümü Eczanesi içerisinde gerçekleşen olayda Teknisyen olarak görev yapan Enver Türkmen’in, aynı yerde eczacı olarak görev yapan Gürsu Ulaşan, İlknur Yüce ve Özler Kiriş’i vurarak öldürdüğünü bildirdi. Valilik, olayda Hikmet Türk isimli eczacının da yaralandığını ve hayati tehlikesinin devam ettiğini açıkladı.

Olayın faili Enver Türkmen’in silahı ile yakalandığı bilgisine yer verilen açıklamada, olayla ilgili geniş çaplı inceleme ve soruşturmanın adli makamlar ve polis tarafından yürütüldüğü ifade edildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.