Öne Çıkanlar rusya abd terörist MSB bugünün gündem başlıkları AİLE mardin hizmet trt ekonomik güven endeksi ATO Başkanı Gürsel Baran PENÇEKİLİT Operasyonu

“Ayasofya Sevincini, Gönüllerimizde Ve Ülkemizde Daim Eyle Allah’ım”

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin 86 yıl aradan sonra tekrar ibadete açılmasının ikinci yıl dönümünde sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaparak, “İlahî! Bu sevinci gönüllerimizde ve ülkemizde daim eyle.” ifadesini kullandı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin tekrar ibadete açılmasının ikinci yıl dönümünde sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaptı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde 86 yılın ardından irad edilen ilk hutbenin videosu ile yaptığı paylaşımında, “İlahî! Bu sevinci gönüllerimizde ve ülkemizde daim eyle.” niyazında bulundu.

Başkan Erbaş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“2 yıl önce bugün Ayasofya Camii kıyamlarımız, secdelerimiz, dualarımız ve sevinçlerimizle yeniden dolup taşmıştı.

İlahî! Bu sevinci gönüllerimizde ve ülkemizde daim eyle. Bu ulu mabedi mahzun ve milletimizi de burada ibadet etmekten mahrum eyleme Allah’ım!”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.