Öne Çıkanlar ohal WeWALK GEKAP Gevaş Argylle: Gizli Casus Kovid19 Visca Rant ataşehir belediyesi fetö Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit

Bahçeli: Türkiye’mizin Şahlanışını Gururla İzliyorum

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Yeni bir dirilişin müjdesini verdiniz. Bahtiyarım çünkü Türkiye’mizin şahlanışını gururla izliyorum. Mutluyum çünkü millet, irade, inanç burada, bükülmez bilek, eğilmez baş, yenilmez milli kudret burada, bu meydandadır” dedi.

MHP Lideri Bahçeli, Yenikapı Meydanında gerçekleşen Demokrasi ve Şehitler Mitingine katıldı. Protokolü ve katılımcıları selamlayan Bahçeli, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Üzerimizde oynanan oyunlara aramıza sokulmak istenen fitnelere rağmen cesaretle dik durdunuz. Al bayrağımızı gururla yükselttiniz. Şehitlere yüreklice sahip çıktınız. Kardeşliği inançla savundunuz. Teröristlere haddini bildirdiniz. Yenilgi nedir tanımadınız. ‘Ben de varım ve buradayım’ dediniz. Yıkılmadan ve ayaktayım diyerek Yenikapı’ya koştunuz. Yeni bir dirilişin müjdesini verdiniz. Bahtiyarım çünkü Türkiye’mizin şahlanışını gururla izliyorum. Mutluyum çünkü millet, irade, inanç burada, bükülmez bilek, eğilmez baş, yenilmez milli kudret burada, bu meydandadır. Türkiye yeni bir sefere Yenikapı’dan başlamaktadır. Türk milleti kaderine sahip çıkmaktadır. Hepinizle övünüyorum. Türk milletiyle iftihar ediyorum.”

-“İBLİSE RUHUNU SATAN BU VAİZ…”-

“Su uyur, düşman uyumaz sözü bir kez daha anlam ve karşılığını buldu” diyen Bahçeli, “Zalimler hainler, emperyalizmin maşaları bu defa asker kılığına girdiler. Milletin imkanlarını kullanarak yine millete öldürücü darbe vurmak istediler” şeklinde konuştu. Bahçeli, şöyle devam etti:
“Alim görünümlü terörist, sığındığı Pensilvanya’da getirdiği beddua seanslarıyla, nefret söylemleriyle, öfke nöbetleriyle cinayet örgütüne Türkiye’ye vur emri verdi. İblise ruhunu satan bu vaiz, Müslüman görünümlü bu Voyvoda, vandallıkta, ihanette Türk ve Türkiye düşmanlığında doruğa çıktı, fitne ve münafıklıkta rekorlar kırdı.

-“15 TEMMUZ’DA TBMM’Yİ BOMBALAYANLARLA ÇANAKKALE’DE ÜZERİMİZE ATEŞ SAÇANLAR AYNI YOLUN YOLCUSUDUR”-

“Haçlı emellerinin taşıyıcılığını yapan FETÖ Türkiye’nin kalbine nişan aldı. Tarihi Şark Planı’nın hissedarları FETÖ’yü Türk milletine saldırttı. 15 Temmuz’da TBMM’yi, emniyet ve istihbarat kuruluşlarını bombalayıp, sivil ve masum vatandaşlarımızı katledenlerle; 101 yıl önce Çanakkale kıyılarına gelip üzerimize ateş saçanlar aynı karanlık yolun yolcusudur. Bunlar Müslüman Türk’ün canıyla beslenen, hayat ve varlık haklarını çiğnemekle görevlendirilen yaratılmışların en aşağısı, en alçağıdır. Ama unuttukları, ihmal ettikleri Türk milletinin asaleti ve gücüdür.

-“YENİ MANDA ÖZLEMLERİNE GEÇİT VERMEYELİM”-

15 Temmuz’da şehit olan 239 kardeşimizin sımsıcak kanı toprakla buluşmuş, Anadolu’nun ebedi Türk yurdu olduğunu, bölünmeyeceğimizi, parçalanmayacağımızı adeta tescillemiştir. FETÖ ve ihanet yoldaşı PKK, IŞİD, PYD ve YPG’nin şehit ettiği tüm kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. 15 Temmuz terörist saldırısında yaralanan vatandaşlarımıza şifalar temenni ediyorum. Diyorum ki, şehitler ölmez vatan bölünmez. Yeni manda özlemlerine geçit vermeyelim bu milleti himayesi altına almaya kalkışan odaklara şans tanımayalım.

-“AYRIMIZ, GAYRIMIZ YOKTUR”-

Bugün düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’yle Türkiye tek yürek olduğunu göstermiştir. Ayrımız, gayrımız yoktur. Müştereklerimiz farklılıklarımızdan daha çoktur. Ecdadımızın hayır duaları, şehitlerimizin hatıra ve vasiyetleri hepimizin namusuna emanettir. Birliğimizi kıskançlıkla, kararlı bir şekilde korumalıyız. Kutuplaşma ve cepheleşmeleri bıçak gibi kesmeliyiz.

-“YENİ BİR SAYFA AÇALIM”-

Milli birlik ve kardeşliğimiz sağlam kaldığı, hatta sürekli tahkim edildiği sürece hiçbir çıldırmış, hiçbir hayasız ve vicdansız Türkiye’ye saldırmayı aklından bile geçiremeyecektir. Yeni bir sayfa açalım, milli bir uzlaşmayla, hukukun üstünlüğünü gözeterek, insan hak ve özgürlüklerini muhafaza ederek geleceğin yol haritasını çizelim. Türkiye’nin tarihsel haklarını lekelemeye cüret edenleri şaşkına çevirelim.

-“ONLARI İYİ BELLEYİNİZ”-

Dikkat ediniz, şehadet deyince, gazilik deyince, al bayrağı görünce, İstiklal Marşı’nı duyunca, gözleri hasretle yaşarmayan, göğüsleri gururla kabarmayan, yürekleri coşkuyla çarpmayan, vicdanları titremeyenle paylaşacak ekmeğimiz olmayacaktır. Onları iyi belleyiniz. Onlar asla ve asla bizden değildir. Onlar kuzu postuna bürünmüş kripto canavarlardır.

-“VATİKAN KAFASINA TÜRKİYE’NİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERELİM”-

Hala teröristbaşı Gülen’i ülkemize vermemek için bin dereden su getiren ABD’ye, 15 Temmuz’u anlamayan Vatikan kafasına, darbecileri kollayan ve açık tavır göstermeyen tüm ülkelere karşı Türkiye’nin büyüklüğünü gösterelim. Bir olalım, diri duralım. Türkiye Cumhuriyeti var olacaktır, teminat sizlersiniz. Egemenlik kayıtsız şartsız milletin olacaktır, güvence yine sizlersiniz. Diyorum ki, birlik ve dayanışmamız daim olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.