Öne Çıkanlar Hakkari AİLE Hadise terör deprem palandöken bugünün gündemi abd cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan başbakan binali yıldırım milli savunma bakanlığı Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Bakan Yanık: “Yangından Etkilenen Vatandaşlarımız İçin Destek Ve Yardımlarımızı Sürdüreceğiz”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Yangın felaketi nedeniyle yerleşim alanlarını da etkileyen yangınlarda mağdur olan hanelerin acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacıyla, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımıza kaynak aktarıyoruz." dedi. 

Bakan Yanık sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak, 6 ilimizde 101 uzman personelimizle 324 haneye ulaştık, 1.142 kişiye psikososyal destek verdik. Yangından etkilenen vatandaşlarımız için destek ve yardımlarımızı sürdüreceğiz.

Yerleşim alanlarını da etkileyen yangınlarda mağdur olan hanelerin acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacıyla, Adana 3.500.000 TL Antalya 5.000.000 TL Mersin 500.000 TL Osmaniye 1.000.000 TL olmak üzere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımıza kaynak aktarıyoruz.

Devam eden orman yangınları ile ilgili kundaklama dahil her türlü ihtimal değerlendiriliyor. Ülkemizin akciğerlerini hedef alan bu ihanetin en ağır şekilde cezalandırılacağından şüphemiz yok." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.