Öne Çıkanlar istanbul İçişleri Bakanı Süleyman Soylu KPSS enflasyon çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı berat albayrak fenerbahçe Antalya Lisesi Ercan Resulov Peugeot Motorcycles Pi Sonsuzluk filmi Recep Baştuğ Kimdir

Basın Kartı Komisyonu 5 Ekim’de Toplanıyor

Basın Kartı Komisyonu 2017 yılı üçüncü toplantısı 5 Ekim'de gerçekleştirecek. Toplantıda ilk kez basın kartı alacak basın mensupları ile sürekli basın kartı alacak basın mensuplarının müracaatları karara bağlanacak.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Basın Kartı Komisyonu 2017 yılı üçüncü toplantısını 5 Ekim’de gerçekleştirecek. Toplantıda ilk kez basın kartı alacak basın mensupları ile sürekli basın kartı alacak basın mensuplarının müracaatları Basın Kartı Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde görüşülerek karara bağlanacak. Basın Kartı Komisyonu toplantısında 2 Ekim tarihi mesai bitimine kadar Genel Müdürlüğe intikal ettirilen başvurular görüşülüp karara bağlanacak.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.