Öne Çıkanlar rusya abd terörist MSB Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Kuşadası Belediyesi hizmet bugünün gündem başlıkları AİLE mardin trt ekonomik güven endeksi

BTK İle Kore Haberleşme Komisyonu İşbirliği Arasında Mutabakat Zaptı İmzalandı

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Fatih Sayan, “Kore Haberleşme Komisyonu arasında haberleşme alanında işbirliği tesis ederek, kurumlarımız arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesine imkân verecek mutabakat zaptını imzalamış bulunuyoruz” dedi.

BTK ile Kore Haberleşme Komisyonu (KCC) arasında düzenlenen ortak forumda, haberleşme alanında işbirliğini öngören mutabakat zaptı imzalandı.

Açılış konuşmalarını BTK Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan ve KCC Komisyoneri Lee Ki-joo’nun yaptığı foruma, BTK kurul üyeleri, KCC yetkilileri ve birçok temsilci katıldı.

BTK Başkanı Sayan imzalanan mutabakata ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

“Biraz önce, kurumumuz ile Kore Haberleşme Komisyonu arasında haberleşme alanında işbirliği tesis ederek, kurumlarımız arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesine imkân verecek mutabakat zaptını imzalamış bulunuyoruz. Mutabakat zaptının ülkelerimiz arasında haberleşme alanında işbirliği için önemli bir dönüm noktası olacağına inanıyorum. Bu kapsamda yapılacak yüksek düzeyli danışma kurulunun kurulması, ortak forum, seminer gibi etkinliklerin tertip edilmesi, uzman değişimi gibi faaliyetler iki ülke arasında haberleşme alanında mevcut ilişkilerin güçlenmesine ve bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunulmasına vesile olacaktır. Kore Haberleşme Komisyonu yetkililerine işbirliği yolunda göstermiş oldukları arzu ve irade için teşekkür ediyor, bu sürecin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.