Öne Çıkanlar Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Koronavirüs euro TÜSAD Hakkari abd suriye KPSS20212 Merkezi Yerleştirmeleri için tercihler Başladı mı KPSS20212 Merkezi Yerleştirmeleri için tercihler Başladı KPSS20211 ve Protein Almanın Önemi Su çiçeği aşısı

CİMER’e Kovid-19 İle İlgili Bir Haftada 4 Bin 415 Başvuru Yapıldı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, son bir haftada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili CİMER'e 4 bin 415 başvuru geldiğini bildirdi.

CİMER’e Kovid-19 ile ilgili tüm kamu kurumlarının görev ve yetkisini ilgilendiren konularda 4 bin 415 başvuru yapıldı. Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Kovid-19 salgını nedeniyle CİMER'e gelen başvurulara ilişkin bilgi verdi.

Altun, yaptığı paylaşımında şunları kaydetti:

"Küresel sorun haline gelen Kovid-19 salgını sonrası duyarlı vatandaşlarımızdan son bir hafta içerisinde salgın ile ilgili tüm kamu kurumlarımızın görev ve yetkisini ilgilendiren konularda CİMER'e 4 bin 415 başvuru gelmiştir.

7/24 başvuru alan CİMER, başvuruları en hızlı şekilde yetkililere ulaştırarak vatandaşlarımızın devletimizle olan iletişiminin canlı bir şekilde sürmesine katkı sunmaktadır. Devletimiz de milletimiz de güçlüdür."

Fiyat artışı ihbarları, eğitim tedbirleri, sağlık-temizlik ve yurtdışındaki vatandaşlarla ilgili başvuruların sürekli olarak analiz edildiğine dikkat çeken Altun, bu başvuruların ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşıldığını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.