Öne Çıkanlar Covid19 Kovid19 ANTALYA Entübe Sayısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca istanbul COVID19 aşısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Cumhurbaşkanı Adayı İnce Oyunu Kullandı

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için oyunu kullandıktan sonra “Hayırlı uğurlu olsun vatan millet için en iyisi neyse o olsun. Hepinize teşekkür ederim, kolay gelsin” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için oy verme işlemi bugün saat 08.00 itibarıyla başladı. CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce, Yalova Saffet Çam Ortaokulu’nda oy kullandı. Saat 10.30 sularında oyunu kullanan İnce, sandık başında kısa bir açıklama yaptı. “Hayırlı uğurlu olsun vatan millet için en iyisi neyse o olsun. Hepinize teşekkür ederim, kolay gelsin” diyen İnce, Ankara’ya döneceğini ve seçim sonuçlarını Yüksek Seçim Kurulu önünde takip edeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.