Öne Çıkanlar Covid19 Kovid19 ANTALYA Entübe Sayısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca istanbul COVID19 aşısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Boşuna Uğraşmayın Atı Alan Üsküdar'ı Geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Şimdi bazı televizyonlarda filan, aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış ya bu neticeyi küçümsemeye gayret edenler var. Boşuna uğraşmayın atı alan Üsküdar’ı geçti, haberiniz yok” dedi.

Huber Köşkü'nde yaptığı basın açıklamasının ardından Sarıyer'de vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları kaydetti:
“Kimsenin önünde eğilmedik. Bir olduk, iri olduk, diri olduk, kardeş olduk, hep birlikte Türkiye olduk. Adeta 7 düvel saldırdı. Ama bütün bunlara karşın milletim dik durdu. Bölünmedi, parçalanmadı. Yurt içi yurt dışı ise sandıkları siz patlattınız. Şimdi vites değiştirerek daha hızlı bir şekilde gideceğiz. Bunlar hep bize patinaj yaptırdılar. Artık Türkiye’nin kitabında Allah’ın izniyle patinaj olmayacak. Bu millete hizmetkar olmaktan daha büyük bir mutluluk olabilir mi

"BİZ YÜZDE 86'YLA BİR SEÇİM GERÇEKLEŞTİRDİK"
Efendi olmaya değil, bu millete hizmetkar olmaya geldik. Bugüne kadar projesi olmayanlar bizim karşımızda konuştu. Ama biz projelerimizle konuştuk. Bundan sonra da projelerimizle yol almaya devam edeceğiz. Bugünkü çıkan neticeyle dikkat edin dünya yüzde 50’lerle, yüzde 55’lerle, bazı yerlerde yüzde 35’lerle seçim yapıyor. Biz bugün yüzde 86’yla bir seçim gerçekleştirdik. Bunun yüzde 51.5’ini ‘evet’ aldı. Şimdi bazı televizyonlarda filan, aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış ya bu neticeyi küçümsemeye gayret edenler var. Boşuna uğraşmayın atı alan Üsküdar’ı geçti, haberiniz yok.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İlk iş, ilk iş (idam) hemen bu konuyu Sayın Başbakanla, Sayın Bahçeli ile de görüşeceğim. Meydanlarda hep bununla karşılaştım diyeceğim. Zaten Sayın Bahçeli ben desteklerim dedi. Sayın Yıldırım aynı şekilde. Fakat Kılıçdaroğlu da destekleyeceğini söylemişti. Eğer gerçekten destekler ve önüme gelirse ben bunu onaylarım. Haaa desteklemedi, o zaman yapacağımız şey ne, bir halk oylaması da onun için yaparız” dedi.
Huber Köşkü'nde yaptığı basın açıklamasının ardından Sarıyer'de vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu:
“Bundan sonra birlikte yapacağımız çok iş var değil mi? Biliyorsunuz bu işin iki safhası oldu. Birinci safha neydi, parlamento. Ben buradan öncelikle Sayın Yıldırım’a ve Sayın Bahçeli’ye özellikle teşekkür ediyorum. Dik durdular, gruplarına sahip çıktılar ve böylece Meclis’ten geçti. Milletimiz de el ele verdi ve gerek Ak Parti’ye gönül verenler gerek…
Millet de görevini yaptı mı ve millete millete sopa gösterilmez. Gösterenler cevabını sandıkta aldı mı? Şimdi ben diyorum ki Ak Parti’ye gönül veren kardeşlerime teşekkür ediyorum. MHP’ye gönül veren kardeşlerime teşekkür ediyorum, BBP’ye gönül veren kardeşlerime teşekkür ediyorum. Özellikle Güneydoğu’da HÜDAPAR’a gönül veren kardeşlerime teşekkür ediyorum. Güneydoğu’da çok ciddi bir değişim, dönüşüm yaşandı. İnşallah bundan sonrası daha da iyi olacak. İşimiz çok, yapacağımız çok şey var.

"BİR HALKOYLAMASI DA ONUN İÇİN YAPARIZ"
(İdam sesleri)
İlk iş, ilk iş, hemen bu konuyu Sayın Başbakanla, Sayın Bahçeli ile de görüşeceğim. Meydanlarda hep bununla karşılaştım diyeceğim. Zaten Sayın Bahçeli ben desteklerim dedi. Sayın Yıldırım aynı şekilde. Fakat Kılıçdaroğlu da destekleyeceğini söylemişti. Eğer gerçekten destekler ve önüme gelirse ben bunu onaylarım. Haaa desteklemedi, o zaman yapacağımız şey ne, bir halk oylaması da onun için yaparız. Hiç endişe etmeyin… Atmamız gereken adım, bugüne kadar hakikaten dik durdunuz. Biz 15 Temmuz’da adeta bir diriliş destanı yazdınız. Sarıyer hakikaten farklı bir diriliş hareketine imza attı. Dün Sarıyer Meydanı’nda ne dedim, şu kalabalık dedim, bir işaret fişeğidir. Çok çalışacağız. Şunu unutmuyoruz. Ne diyoruz, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi?  Bitmedi. Beraber yürüdük biz bu yollarda. Beraber ıslandık yağan yağmurda. Şimdi dinlediğim tüm şarkılarda bana her şey sizi hatırlatıyor. Bana her şey sizi hatırlatıyor. Bana her şey Sarıyer’i hatırlatıyor. İstanbul’u hatırlatıyor. Buradan Kısıklı’ya sesleniyorum. Sizleri de kucaklıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.