Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan haberleri terörist almanya diyarbakır YKS PENÇEKİLİT Operasyonu yunanistan afad Erdoğdu Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ Aşkın Bununla Ne İlgisi Var (Whats Love Got to Do with It)

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Belarus'a Havayolu Ağı Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bizim arzumuz iki ülke havayollarının her gün karşılıklı sefer düzenlemesidir. Türkiye’nin sahip olduğu geniş havayolu ağı sayesinde Belarus halkı dünyanın her yerine güvenli bir şekilde ulaşma imkanına sahip olacaktır. Aynı şekilde diğer ülkelerden turistler de Belarus’a kolayca ulaşarak sizlerin konukseverliğini bizzat tecrübe etme fırsatını yakalayacaklardır” dedi.

Türk Hava Yolları’nın kış sezonunda 22 noktaya seferlerini durdurmasının ve 30 uçağını kademeli olarak park pozisyonuna alacağı hakkında haberlerin yapılmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye-Belarus İş Forumu’nda sivil havacılık sektörüne ilişkin mesajlar verdi.
Türkiye ile Belarus arasındaki mevcut potansiyelin kullanılması için sağlam bir ulaşım ve iletişim altyapısına ihtiyaç duyulduğuna dikkat çeken Erdoğan, “Bizim arzumuz iki ülke havayollarının her gün karşılıklı sefer düzenlemesidir. Zira şu anda ciddi manada Belarus halkının Türkiye’yi önemli bir turizm destinasyonu olarak seçmiş olması büyük önem arz etmektedir. 204 bin Belaruslu geçen yıl ülkemize gelmiştir. Bu önemli bir adımdır ama istiyoruz ki burada kalmasın. Türkiye’den Belarus’a, Belarus’tan Türkiye’ye bu gidiş gelişler daha da artsın. Türkiye’nin sahip olduğu geniş havayolu ağı sayesinde Belarus halkı dünyanın her yerine güvenli bir şekilde ulaşma imkanına sahip olacaktır. Aynı şekilde diğer ülkelerden turistler de Belarus’a kolayca ulaşarak sizlerin konukseverliğini bizzat tecrübe etme fırsatını yakalayacaklardır” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.