Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan abd gündem özeti AİLE ırak gündem başlıkları Pandemi galatasaray pkk CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin MSB

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyükerşen'e Geçmiş Olsun Telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e yaşadığı silahlı saldırı nedeniyle telefon ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, silahlı bir şahıs tarafından saldırıya uğrayan Belediye Başkanı Büyükerşen ile telefon görüşmesinde bulunarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Büyükerşen, Erdoğan’a mafyalaşma ve çeteleşmenin nedenleri ve mevcut yasal düzenlemelerdeki boşluklar hakkında bilgi verirken, konunun sadece Eskişehir ile sınırlı tutulmaması gerektiğini dile getirdi.

Aynı zamanda Büyükerşen’in şehirlerde gerek hükümet, gerek yerel yönetimlerin yapmış olduğu yatırımlarla oluşan rantların, kamu yararı yerine, yasal boşlukları fırsat bilen ve adı kanun dışı çeşitli işlerle anılan grupların eline geçtiğini, bu durumun da şehirlerde başta huzur ve güvenlik olmak üzere ciddi sorunlara yol açtığını aktardığı bildirildi. Açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Büyükerşen’den konuyla ilgili görüş ve düşüncelerini rapor halinde kendisine iletmesini istediği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.