Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener akbank Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Obama'ya Taziye Telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama’yı arayarak taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orlando saldırısının ardından ABD Başkanı Obama’ya dün taziye telgrafı göndermişti. Erdoğan, bu akşam ise Obama’yı arayarak taziyelerini iletti. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, Orlando'daki saldırının uluslararası toplumun terörle ortak mücadele etmesi gerektiğini bir kez daha ortaya koyduğunu hatırlatarak, terörün dini ve milleti olmadığını belirtti.
Obama’nın, Erdoğan’ın duyarlılığından dolayı teşekkür ettiği kaydedilen görüşmede, başta Suriye olmak üzere her alanda işbirliğini sürdürmenin önemine de değinildiği ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.