Öne Çıkanlar Koronavirüs terörist abd chp deprem İsrail mhp CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan konser CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin 5 Nisan 2024 Gündem Özeti 5 Mart 2024 Salı Gündem Özeti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörü Ayaklarımızın Altına Alarak Yok Edeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en büyük mücadelenin teröre karşı verileceğini belirterek, “Terörü ayaklarımızın altına alarak yok edeceğiz ki milletimizin huzuru olsun, ülkemizde huzur hakim olsun” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sahil Güvenlik Akademisi'ndeki cami açılışında konuştu. Erdoğan, bin 500 öğrencinin komando eğitimi aldığını öğrendiğini belirterek, “Buna şiddetle çok çok fazlasıyla ihtiyacımız var. Komandolarımızı, özel kuvvetlerimizi ne kadar arttırırsak terörle mücadelede başarımız o kadar artacaktır” dedi.

En büyük mücadelenin teröre karşı verileceğini kaydeden Erdoğan, “Terörü ayaklarımızın altına alarak yok edeceğiz ki milletimizin huzuru olsun, ülkemizde huzur hakim olsun. Ülkemize kimsenin yan gözle bakmasına fırsat vermeyeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.