Öne Çıkanlar meb adana KPSS TOGG istanbul cumhurbaşkanı erdoğan haberleri Kanyon tesk genel başkanı bendevi palandöken gündem özeti gazi ayhan barut bendevi palandöken

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Mcmaster İle Görüştü

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın, İstanbul’u ziyaret eden Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Ulusal Güvenlik Danışmanı Korgeneral H.R. McMaster ile görüştü. Görüşmede,  ikili ilişkileri olumsuz etkileyen konuların ele alındığı ve terörizmin her çeşidiyle ortak mücadelenin geliştirilmesinin yollarının arandığı belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı H.R. Mcmaster ile görüştü.

Kalın’ın, İstanbul’u ziyaret eden ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Korgeneral H.R. McMaster ile biraraya geldiğinin belirtildiği açıklamada, görüşmede, Türkiye ve ABD’nin uzun vadeli stratejik ortaklık ilişkilerinin teyit edildiği ve iki ülkenin öncelik ve hassasiyetlerinin ele alındığı ifade edildi.

Açıklamada, “Görüşmede ayrıca, öteden beri müttefik olan Türkiye ve ABD arasındaki ilişkiler, ortak stratejik sınamalar ve bölgesel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur. Bu çerçevede, ikili ilişkileri olumsuz etkileyen konular detaylı bir biçimde ele alınmış ve terörizmin her çeşidiyle ortak mücadelenin geliştirilmesinin yolları araştırılmıştır” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.