Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan abd gündem özeti AİLE ırak gündem başlıkları Pandemi galatasaray pkk CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin MSB

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Sigarayı Bırakma Çağrısı

Sigarayı bırakma çağrısında bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Sevdiklerimiz ve sağlığımız için Dünya Sigarayı Bırakma Günü vesilesiyle yeni bir başlangıç yapalım, dinen haram olan sigarayı bırakalım.” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolasıyla bir mesaj paylaştı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajında, sigaranın sebep olduğu ölüm oranlarına dikkat çekerek, “Sevdiklerimiz ve sağlığımız için Dünya Sigarayı Bırakma Günü vesilesiyle yeni bir başlangıç yapalım, dinen haram olan sigarayı bırakalım.” çağrısında bulundu.

Başkan Erbaş, paylaşımında şu ifadeler yer verdi:

“Sigara kullanımı nedeniyle dünyamızda her yıl 7 milyon insan doğrudan, 1,2 milyon insan ise pasif içici olması sebebiyle hayatını kaybediyor.

Sevdiklerimiz ve sağlığımız için Dünya Sigarayı Bırakma Günü vesilesiyle yeni bir başlangıç yapalım, dinen haram olan sigarayı bırakalım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.