Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan İsrail’in Saldırılarına Sert Tepki

İsrail’in, Filistinlilere yönelik saldırılarına tepki gösteren Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, “İşgal devleti İsrail, Gazze’de bir kez daha çocukları ve masum insanları hedef almaya başlamıştır. Bu işgalci zihniyet ‘güvenlik’ politikası adı altında zulümlerini tüm dünyanın gözü önünde sürdürmeye devam ediyor.” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İsrail'in Gazze’ye düzenlediği hava saldırılarına sert tepki gösterdi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Filistinlileri hedef alan bu saldırıyı şiddetle kınadığını söyledi.

Saldırılarda vefat eden Filistinlilere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar dileyen Başkan Erbaş’ın mesajı şu şekilde:

“İşgal devleti İsrail Gazze’de bir kez daha çocukları ve masum insanları hedef almaya başlamıştır. Hukuk ve ahlaktan yoksun bu işgalci zihniyet ‘güvenlik’ politikası adı altında zulümlerini tüm dünyanın gözü önünde sürdürmeye devam ediyor.

Filistinli kardeşlerimizi hedef alan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Allah’ın, meleklerin ve tüm masumların laneti, zalimlerin üzerine olsun. Amin.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.