Öne Çıkanlar Covid19 mhp Dr. Mahmut Alan Kaya Sinan Yusufoğlu Elektrikli araçlar Kadın Hastalıkları sokağa çıkma yasağı TRAFİK KAZASI gündem özeti Gıda uzak rusya

Eğitim-Sen Sınav  Görevlilerinin Ücretlerinin Ödenmesini Talep Etti

Eğitim Sen, açık lise ve açık ortaokul sınavlarında gözetmenlik yapan görevlilerin ücretlerinin ödenmesi için Milli Eğitim Bakanlığı’na yazı yazdı.

EĞİTİM Sen’den yapılan yazılı açıklamada, sınav görevlilerine ödenmesi gereken ücretlerin “derhal ödenmesi” için Milli Eğitim Bakanlığı’na yazı yazıldığı belirtilirken, “Bugüne kadar ücretlerin ödenmesiyle ilgili Bakanlıktan hem bizim yazımıza dönüş olmadı hem de konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın, eğitimcilerle ve öğrencilerle ilgili hemen her konuda yaptığı düzenleme ve farklı çalışmalar zaten birçok tartışma yaratırken, sınavlarda görev alan öğretmenlerin ücretleri ödenmeyerek yeni bir mağduriyet yaratılmamalıdır” denildi.

Eğitim Sen’in Milli Eğitim Bakanlığı’na gönderdiği yazı şöyle:

“2-3 Ocak ve 19-20 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen Açık Öğretim Orta Okulu ve Açık Öğretim Lisesi sınavlarında görevli olan kişilerin ücretlerinin ödenmediği üyelerimiz tarafından ifade edilmiştir.

Sınav ücretlerinin şimdiye kadar neden ödenmediğinin tarafımıza bilgi verilmesi ve en kısa zamanda ödenmesi için gereğini rica ederim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.