Öne Çıkanlar abd Pandemi gündem başlıkları bugünün gündemi ırak cumhurbaşkanı erdoğan AİLE gündem özeti Prof. Dr. Nevzat Tarhan sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kudüs

Feyzioğlu: Saldırganın En Ağır Cezayı Almasının Takipçisi Olacağım

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, İstanbul Barosu’na kayıtlı Avukat Ersin Arslan’ı öldüren saldırganın hukuk çerçevesinde en ağır cezayı almasının takipçisi olacağını söyledi.

TBB Başkanı Feyzioğlu, “acımız büyük” diyerek bir açıklama yaptı. Feyzioğlu, açıklamasında, İstanbul Barosu’na kayıtlı Avukat Ersin Arslan’ın, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde haciz işlemi için gittiği evde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinden derin üzüntü duyduğunu söyledi. Cumhuriyet Başsavcısı’nın soruşturmayla doğrudan ilgilendiğini ve kendisinden bilgi aldığını kaydeden Feyzioğlu, şöyle devam etti:

“Gözaltına alındığı belirtilen saldırganın hukuk çerçevesinde en ağır cezayı almasının takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyor, henüz 27 yaşında, hayatının baharında acımasızca yaşamdan koparılan meslektaşımıza Allahtan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.