Öne Çıkanlar fenerbahçe Peugeot Motorcycles enflasyon EyeBrand 26 Nisan 2024 Cuma Gündemi Jeotermal Santral Şeytanla Bir Gecenin konusu ne 30 Mart 2024 Cumartesi Gündem Özeti Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi İftar Vaktinde Nasıl Beslenilmeli Kieran Lynn Rahha

Fırat Nehrinde Özel Güvenlik Bölgesi

Gaziantep Köprübatı Hudut Karakolu Fırat Nehri üzerindeki Ada Bölgesi bugünden başlayarak 29 Nisan’a kadar Özel Güvenlik Bölgesi ilan edildi.

Gaziantep Valiliği, Köprübatı Hudut Karakolu Fırat Nehri üzerindeki Ada Bölgesi, bugün saat 13.00'de başlayıp 29 Nisan’da aynı saatte bitecek şekilde Özel Güvenlik Bölgesi ilan edildiğini açıkladı.

Valiliğin açıklamasında Suriye sınırındaki güvenlik durumunu desteklemek ve vatandaşların can ve mal güvenliğini olası tehdit ve tehlikelerden bertaraf etmek amacıyla, 2565 Sayılı Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Kanunu'nun 32/A maddesi gereğince, Köprübatı Hudut Karakolu Fırat Nehri üzerindeki Ada Bölgesinde, bugün saat 13.00'de başlayıp 29 Nisan saat 13.00'de bitecek şekilde Özel Güvenlik Bölgesi ilan edilmesine karar verildi.

Özel Güvenlik Bölgesi İlan edilen yerlerde her türlü araç ve insan giriş-çıkışının kontrolü, gerektiğinde yasaklanması ve gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünce yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.