Öne Çıkanlar ataşehir belediyesi ohal marmaris belediyesi haberleri GEKAP Melis Özer Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş İyi Parti 28 Mayıs 2017 Gündemi Binali Yıldırım AK Parti Grup Başkanı Seçildi Bahçeliden Anlamlı Anneler Günü Mesajı Ceceli Ankarada Çiftçileri Coşturacak

Gündemde Bugün-1 Şubat 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI
- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen TÜBA Ödülleri Törenine katılıyor. (Saat: 11.00)
-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu kabul ediyor. (Saat: 14.30)
 
-BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödül Törenine katılıyor, AK Parti MYK toplantısına başkanlık ediyor. (Saat: 12.30/14.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Merkez'de MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:13.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, 2016 yılı "TÜBA-GEBİP, TEÇEP ve Uluslararası Akademi Ödülleri" Törenine katılacak, Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödül Törenine ve ASO Teknik Kolejine ziyaret gerçekleştirecek. (Saat:11.00-12.30-14.30)


DÜNYA-DİPLOMASİ
-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum lider Nikos Anastasiadis Kıbrıs'ta devam eden müzakereler kapsamında ara bölgede görüşecek.
-Türkiye-İsrail arasında son olarak 2010 yılında yapılan siyasi istişarelerin 15'incisi Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Ümit Yalçın ve İsrail Dışişleri Bakanlığı Genel Direktörü Yuval Rotem'in başkanlığında Ankara'da yapılacak.

GÜNCEL
-Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ocak ayında üretici-tüketici fiyatları, tarladan markete fiyat makası, Üretici ürünü kaç liradan sattı, tüketici kaç liradan aldı?, Ocak ayında fiyatı artan ve düşen ürünler hangileri?, Fiyat makasının fahiş noktalara ulaştığı ürünler?, Hangi ürünlerde fiyat makası daha fazla açıldı, Tarladan markete fiyat artışları sorununu diğer ülkeler nasıl çözüyor?, Rus buğdayında toksin madde sorunu, Doğal afet ve ihracat mağduru üreticilerin beklentileri ile girdi fiyatları ile ilgili basın açıklaması yapacak. (Saat:10.00)

SPOR

-Voleybol Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Noliko Maaseik, Arkas Spor-Paris Volley ve Knack-Halkbank karşılaşmaları oynanacak. (Saat:18.00-19.30-22.30)
-Voleybol Erkekler CEV Kupası 8'li final ilk maçında Fenerbahçe, Bulgaristan'ın Levski Sofya takımına konuk olacak. (Saat:20.30)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.